Het verhaal van Laure-Anne en Bart

Of ik als huwelijksfotograaf Mechelen wel eens aandoe? Zeker! Bijvoorbeeld met de trouw van Laure-Anne en Bart. Het grappigste trouwkoppel ooit. Ze vrolijkten de dag op met rode accenten in de kledij, de huwelijkskaars, de champagneglazen, … Maar voorál met hun humor en plagerijen.

Door Mechelen met de step

Place to be voor de huwelijksfotograaf: Mechelen centrum. Daar stond een ietwat eigenzinnig transportmiddel op ons te wachten. De step! Het was geleden van mijn kindertijd dat ik me daar nog eens aan waagde. Geen sinecure, met een camera in de hand en fototas op de rug. Maar onder luid gejuich van toevallige passanten bereikten we vlotjes het stadhuis.

Spetterend dansfeest

Na de burgerlijke trouw trokken we naar de kermis. Een ideale setting voor kleurrijke en spontane foto’s. Het was me toen al lang duidelijk: dat avond­feest zou knallen! Het moment van de openingsdans in zaal Lamot was heel bijzonder. Laure-Anne danste niet alleen met haar nieuwbakken echtgenoot. Maar ook met haar schitterend in het roos geklede vriendinnen. Daarna volgde nog een gekke photobooth!

stijn_knapen_huwelijksfotograaf_laure-anne_bart_0001  stijn_knapen_huwelijksfotograaf_laure-anne_bart_0002 stijn_knapen_huwelijksfotograaf_laure-anne_bart_0003stijn_knapen_huwelijksfotograaf_laure-anne_bart_0004 stijn_knapen_huwelijksfotograaf_laure-anne_bart_0005 stijn_knapen_huwelijksfotograaf_laure-anne_bart_0006 stijn_knapen_huwelijksfotograaf_laure-anne_bart_0007 stijn_knapen_huwelijksfotograaf_laure-anne_bart_0008 stijn_knapen_huwelijksfotograaf_laure-anne_bart_0009 stijn_knapen_huwelijksfotograaf_laure-anne_bart_0010 stijn_knapen_huwelijksfotograaf_laure-anne_bart_0011 stijn_knapen_huwelijksfotograaf_laure-anne_bart_0012 stijn_knapen_huwelijksfotograaf_laure-anne_bart_0013 stijn_knapen_huwelijksfotograaf_laure-anne_bart_0014 stijn_knapen_huwelijksfotograaf_laure-anne_bart_0015 stijn_knapen_huwelijksfotograaf_laure-anne_bart_0016 stijn_knapen_huwelijksfotograaf_laure-anne_bart_0017 stijn_knapen_huwelijksfotograaf_laure-anne_bart_0018 stijn_knapen_huwelijksfotograaf_laure-anne_bart_0019 stijn_knapen_huwelijksfotograaf_laure-anne_bart_0020

Wil je dat deze huwelijksfotograaf je in Mechelen vergezelt? Contacteer me!

WhatsApp Vragen? WhatsApp me gerust :)