Trouwfotograaf voor Stefanie & Brakke – Leuven

Stefanie en Brawley – Brakke voor de vrienden – waren vrij laat met hun zoektocht naar een trouwfotograaf. Maar alsof het lot ermee gemoeid was, bleek hun datum nog vrij te zijn in mijn agenda. En dus kwamen ze bij mij langs voor een van de grappigste en meest ontspannen kennismakingsgesprekken ooit :) Het lieve geplaag dat ik toen te zien kreeg, bleek een heel goede indicatie te zijn voor hun trouwdag zelf. Die was ontspannen en barstte van de liefde. Just how I like it!

Hup, (terug) naar Leuven!

Fast forward to D-day: de ochtend van hun huwelijk bracht Stefanie door bij haar ouders. Na de voorbereidingen trokken we met z’n allen naar Leuven voor de burgerlijke trouw.

Leuvense Kruidtuin

De shoot deden we in de verkoelende schaduw van de kruidtuin in Leuven. Dat het een van de warmste dagen van de zomer was, speelde ons eigenlijk weinig parten. Dat gaat zo als iedereen zich amuseert :)

Emotionele viering en spetterend feestje in De Hoorn

De ceremonie en de rest van het feest vonden plaats in de stijlvolle feestzaal De Hoorn, eveneens in Leuven. Die ceremonie werd in elkaar gestoken door familie en vrienden, en leverde zoals gehoopt een schitterende emotionele viering op. Ook de hilarische geloftes van Brakke en Stefanie zelf maakten zonder uitzondering iedereen in de zaal aan het lachen. En ook daar word je als trouwfotograaf dan éxtra gelukkig van :)

Dat het daarna een goed feestje werd, met onder andere verrassingsacts van de bruid zelf, laat ik de foto’s verder illustreren. Enjoy!

Zelf op zoek naar een trouwfotograaf? Wil je mij graag boeken voor jullie huwelijk? Neem contact met me op!

Contact

Willen jullie me er graag bij? Super!

Laat me even weten wanneer jullie trouwen

Is jullie datum nog vrij, dan spreken we af voor een kennismakingsgesprek.

 

Bel, sms of WhatsApp

+32 472 690 490

Langskomen (op afspraak)

Boogschutersstraat 30 - 3001 Heverlee

WhatsApp Vragen? WhatsApp me gerust :)